Ο χειμώνας θα περάσει τελικά, και η άνοιξη είναι σίγουρη να έρθει

November 27, 2020

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο χειμώνας θα περάσει τελικά, και η άνοιξη είναι σίγουρη να έρθει

Αυτή τη στιγμή, η «νέα επιδημία κορωνών» είναι βασικά υπό έλεγχο στην Κίνα, αλλά
Η επιδημία εξαπλώνεται διεθνώς. Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν περισσότερες από 200 χώρες και περιοχές σε όλο τον κόσμο που έχουν δοκιμάσει ήδη τις επιδημίες, με περισσότερες από 800.000 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις, και η επιδημία αυξάνεται σε ένα εκθετικό ποσοστό. Κάτω από το σημαντικότερο γεγονός δημόσιας υγείας της «νέας πνευμονίας κορωνών», ποιος είναι ο αντίκτυπος της «τακτικής επανάληψης της εργασίας και της παραγωγής» των επιχειρήσεων; Πώς μπορεί το εξωτερικό εμπόριο να συνεχίσει να αναπτύσσεται κάτω από την επιδημία; Πώς η αγορά θα τείνει το 2020; Την 1η Απριλίου, οι δημοσιογράφοι SouFun έκαναν ένα ειδικό ταξίδι στο νησί Yuhuan για να πάρουν συνέντευξη από το διευθυντή Lin Hailin.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο χειμώνας θα περάσει τελικά, και η άνοιξη είναι σίγουρη να έρθει  0

Εικόνα: Ο διευθυντής ο κ. Lin απάντησε στις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους SouFun στην επιδημία, την επιχείρηση, και τις τάσεις αγοράς.

 

Κατά γενική ομολογία, στη βαλβίδα και τη βιομηχανία HVAC, οι μέγιστες εποχές πωλήσεων είναι το Μάρτιο και τον Απρίλιο. Για φέτος, λόγω του αντίκτυπου της επιδημίας, το πρώτο τρίμηνο έχει λιμνάσει σχεδόν. Την παραγωγή καινούρια μέσα Μαρτίου, και οι συνέταιροι άρχισαν να ξαναγεμίζουν τα αγαθά το ένα μετά το άλλο. Αναμένουμε ότι η βραχυπρόθεσμη πτώση είναι στο πρώτο εξάμηνο αναπόφευκτη, αλλά για αυτήν την βιομηχανία, την απαίτηση θα ανασταλεί και θα καθυστερήσουν, αλλά δεν θα εξαφανιστεί. Κρινοντας από την τρέχουσα επιδημική κατάσταση, που αρχίζει τέλη Μαρτίου, η εσωτερική επιδημική κατάσταση έχει περιλήφθουν βασικά. Οι αποκλεισμοί έχουν ανυψωθεί σε ολόκληρη τη χώρα. Τα μέτρα για να προωθηθεί η κυκλοφορία αγοράς και η προώθηση κατανάλωσης θα συνεχίσουν να θεσπίζονται. Η καταναλωτική ζήτηση που καταστάλθηκε στην αρχή του έτους θα απελευθερωθεί. Διεθνώς, η επιδημική κατάσταση στις ανατολικές ασιατικές χώρες είναι βασικά υπό έλεγχο, αλλά η επιδημική κατάσταση στην Ευρώπη, την Αμερική και τη Μέση Ανατολή διαδίδει γρήγορα. Αυτή τη στιγμή, αν και τα αγαθά και το εμπόριο δεν έχουν επηρεαστεί προς το παρόν, η ροή των ανθρώπων και η κατανάλωση έχουν λιμνάσει σχεδόν. Πώς αυτή η κατάσταση θα συνεχιστεί; Όταν και μέχρι ποιό σημείο είναι τώρα δυσκολότερος να πει, αυτό ασκεί τεράστια επίδραση στις επιχειρήσεις με την επιχείρηση εξωτερικού εμπορίου.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο χειμώνας θα περάσει τελικά, και η άνοιξη είναι σίγουρη να έρθει  1

Εικόνα: Η επιδημία έχει εξαπλωθεί στη Χιλή, ένας νότος - αμερικανική χώρα. Οι οδοί είναι αραιά εποικημένες και τα καταστήματα είναι κλειστά. Ο κ. KAVAN, ο διανομέας της διπλός-LIN στη Χιλή, έλαβε την προστατευτική μάσκα από την διπλός-LIN.

 

Η επιχείρηση εξαγωγής της διπλός-LIN έχει φθάσει στο μισό από το συνολικό επιχειρησιακό όγκο. Τα προϊόντα μας έχουν μπεί σε περισσότερες από 100 χώρες στον κόσμο. Οι περισσότερες από αυτές τις χώρες ή περιοχές δοκιμάζουν αυτήν την περίοδο τις επιδημίες. Ανησυχούμε επίσης πολύ για τους πελάτες μας. Αυτοί όλοι οι συνεργάτες μας μετά από το εμπορικό σήμα διπλός-LIN για πολλά χρόνια. Το επιχειρησιακό τμήμα αγοράς της επιχείρησης υπερπόντιο διατηρεί επαφή με τους πελάτες για να τους βοηθήσει ανά πάσα στιγμή να λύσουν την τρέχουσα έλλειψη των προμηθειών για την επιδημική πρόληψη. Υπάρχει ένας παλαιός Κινέζος που λέει, «όπου υπάρχει ζωή, είναι εκεί ελπίδα.» Αρχικά ελπίζουμε ότι μπορούν να υπερνικήσουν την επιδημία και να επιζήσουν ακίνδυνα. Αφετέρου, ελπίζουμε ότι θα επιστρέψουν στη κανονική ζωή και την επιχείρηση το συντομότερο δυνατό.

Οι διακυμάνσεις τιμών και οι διακυμάνσεις συναλλαγματικής ισοτιμίας στην αγορά πρώτης ύλης που προέρχεται από την επιδημία απαιτούν τις επιχειρήσεις στο προς τα πάνω τέλος κατασκευής της βιομηχανίας για να ρυθμίσουν λογικά τους καταλόγους πρώτης ύλης και τα εργαλεία συναλλαγματικής ισοτιμίας χρήσης για να αποφύγουν τους κινδύνους και να αποκριθούν ενεργά στις κρίσεις.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο χειμώνας θα περάσει τελικά, και η άνοιξη είναι σίγουρη να έρθει  2

Εικόνα: Ο κ. Lin μοιράστηκε την εμπειρία του στη διάσκεψη σχετικά με «τη διεξαγωγή του γενικού πολέμου της επιδημικών πρόληψης και του ελέγχου και τη νίκη της σκληρής μάχης για τη οικονομική σταθερότητα και την αποκατάσταση «στην πόλη Ganjiang. Με βάση 20 έτη εμπειρίας του στις υπερπόντιες αγορές, πρέπει ενεργά να λάβουμε το μέτρο και να αποκριθούμε στους κινδύνους που παρουσιάζονται από τις διακυμάνσεις συναλλαγματικής ισοτιμίας και τις μεγάλες διακυμάνσεις στις πρώτες ύλες χαλκού.

 

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Ο χειμώνας θα περάσει τελικά, και η άνοιξη είναι σίγουρη να έρθει  3

Εικόνα: Εκείνοι που είναι πραγματικά επιτυχείς πρέπει να αντιμετωπίσουν τις δυσκολίες και να προωθήσουν προς τα εμπρός. Υπό την επιδημική κατάσταση, την μεγάλος-επένδυση και τη μεγάλης κλίμακας παραγωγή, η διπλός-LIN που το εταιρικό βίντεο είναι έντονα.

 

 

Η αγορά HVAC είναι αρχικά ένα προϊόν των βελτιώσεων κατανάλωσης. Πιστεύουμε ότι κατά τη διάρκεια της αρχής της επιδημίας, η ειδική εμπειρία της εγχώριας απομόνωσης των ανθρώπων σε ολόκληρη τη χώρα μπορεί να έχει μια ειδική επίδραση υποκίνησης και προώθησης σε HVAC, το καθαρό αέρα και άλλες ανάγκες κατά το δεύτερο μισό του έτους. Επιπλέον, η βιομηχανία HVAC είναι στενά συνδεδεμένη στη βιομηχανία ακίνητων περιουσιών, έτσι ο αντίκτυπος της επιδημίας στην ακίνητη περιουσία στις διάφορες θέσεις θα συνδεθεί επίσης με τον αντίκτυπο στη βιομηχανία HVAC.


Επομένως, αναμένουμε ότι η επιδημία θα ασκήσει περιορισμένη επίδραση μετά από την εσωτερική ζήτηση στην αγορά HVAC καθ' όλη τη διάρκεια του έτους. Η ολόκληρη βιομηχανία θέρμανσης πατωμάτων θα μειωθεί αρχικά και θα αυξηθεί έπειτα το 2020 και θα αναπτυχθεί σταθερά.